بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
همدان ـ رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: روزه داران از نوشیدن بیش از حد چای در وعده سحر خودداری کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، آرزو کاوه ای با اشاره به اینکه دریافت نمک اضافه، بدن را مجبور به واکنش کرده و برای دفع این مقدار مازاد، مقدار زیادی آب از بدن دفع می شود اظهار کرد: توصیه می شود به غیر از مقدار نمک کمی که برای طبخ غذا لازم است، به غذا نمک اضافه نشود.
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: بهتر است میوه در فاصله افطار تا سحر، سبزی در هر دو وعده و سالاد به ویژه در وعده سحر مصرف شود.
وی افزود: مصرف خرما و کشمش در ماه مبارک رمضان باعث کنترل اشتها شده و از پرخوری موقع افطار جلوگیری می کند. همچنین مصرف خرما در این ماه سبب تنظیم قند خون شده و توصیه می شود روزه داران در وعده افطار سه تا پنج عدد خرما مصرف کنند.
کاوه ای ابراز کرد: روزه داران در وعده های سحر و افطار از پرخوری و مصرف شیرینی هایی از جمله زولبیا و بامیه خودداری کرده و به جای آن از مواد غذایی طبیعی شیرین مانند خرما، شکمش و انواع میوه ها استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: صرف غذا در دفعات کمتر از دو بار در سال هایی که ماه مبارک رمضان در فصل تابستان است، توصیه نمی شود.
کاوه ای به روزه داران توصیه کرد در وعده افطار از غذاهای آبکی مانند سوپ یا آش های کم چرب و کم حبوبات و حلیم بدون روغن استفاده کنند.
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: روزه داران از نوشیدن بیش از اندازه چای در وعده سحر اجتناب کنند چون سبب افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمک های معدنی می شود که در طول روز به آنان نیاز داریم.
{{name}}
{{content}}